Apklausa SŪDUVOS VIETOS VEIKLOS GRUPĖS TERITORIJOS SITUACIJOS IR GYVENTOJŲ POREIKIŲ TYRIMO ANKETA
Sūduvos vietos veiklos grupė (toliau – Sūduvos VVG), jungianti Kazlų Rūdos savivaldybės kaimiškosios teritorijos ir Marijampolės savivaldybės Sasnavos seniūnijos verslo, kaimo bendruomenių ir vietos vadžios atstovus, ir jau įgyvendinusi Sūduvos VVG teritorijos vietos plėtros strategiją 2007-2013 m. laikotarpiu ir nuoširdžiu darbu prisidėjusi prie Sūduvos krašto kaimo gyventojų gyvenimo kokybės gerinimo, vėl kviečia vietos gyventojus prisidėti rengiant naują vietos plėtros strategiją, atitinkančią ES paramos kaimui ir LEADER programos reikalavimus.
Siekiant parengti bendruomenių inicijuotą vietos plėtros strategiją, mums svarbu išanalizuoti vietos situaciją ir atsižvelgti į gyventojų poreikius. Prašome Jūsų dalyvauti kaimo gyventojų apklausoje ir atsakyti į anketoje pateiktus klausimus. Jūsų atsakymai padės Sūduvos VVG nuspręsti, kokioms kaimo gyvenimo sritims skirstant ES paramą yra tikslinga suteikti pirmenybę. Prašome nepraleisti nei vieno klausimo.
Iš anksto dėkojame už nuoširdžius ir išsamius atsakymus!
Susidomėję Sūduvos VVG veikla gali kreiptis į Sūduvos VVG pirmininkę Redą Kneizevičienę (tel. 8-611 21 453, el.p. redaknei@gmail.com)
Sūduvos VVG valdyba