Apklausa Socialinės reabilitacijos paslaugų neįgaliesiems bendruomenėje projektus koordinuojančių, įgyvendinančių, dalyvaujančių asmenų apklausa
Neįgaliųjų reikalų departamentas prie SADM renka siūlymus dėl Socialinės reabilitacijos paslaugų neįgaliesiems bendruomenėje projektų finansavimo tvarkos aprašo, kuris galiotų 2016 m. atrenkamiems projektams tobulinimo.
Maloniai prašome savivaldybės administracijos darbuotojus, atsakingus už Socialinės reabilitacijos paslaugų neįgaliesiems bendruomenėje projektų atranką ir finansavimą, projektus vykdančių organizacijų atstovus ir darbuotojus, projektuose dalyvaujančius neįgaliuosius ir jų šeimos narius atsakyti į anketoje pateiktus klausimus.
Telefonas pasiteirauti 8 5 2394424.

Atkreipiame dėmesį, kad iš vieno kompiuterio galima pildyti tik vieną elektroninę anketą. Visų klausimų, išskyrus 9, 10,11, 17 klausimus, atsakymai yra būtini (anketos nebus galima teikti neatsakius į būtinus klausimus).

Anketą pildyti galite iki 2015 m. balandžio 6 d.

Tikimės, kad Jūsų atsakymai ir pastabos padės patobulinti Socialinės reabilitacijos paslaugų neįgaliesiems bendruomenėje projektų atrankos ir finansavimo mechanizmą. Dėkojame už atsakymus ir sugaištą laiką.


Apklausa baigta ir atsakymai daugiau nebepriimami.
Dėkui už dėmesį.


Ačiū už tavo atsakymus ir noriu parekomenduoti šį tinklapį - paprasta kurti apklausas su ManoApklausa.lt!