Apklausa Atrankos į Europos jaunimo renginį 2018 anketa
Sveiki! Europos jaunimo renginys 2018 (European Youth Event 2018) vyks birželio 1-2 d. Strasbūre, Prancūzijoje ir į Europos Parlamento rūmus sukvies daugiau nei 8 000 jaunų žmonių iš visos Europos! Dvi dienas vykstantis renginys kviečia jaunuosius europiečius kartu su politikais ir įvairių sričių ekspertais diskutuoti europinėmis temomis bei suformuluoti pasiūlymus, kaip turėtų keistis Europos Sąjungos (ES) vykdoma politika. Šis renginys yra skirtas išgirsti jaunų žmonių balsą, kuris skiriasi įvairiais klausimais. Suformuluotus pasiūlymus ketinama įtraukti į Europos Parlamento svarstomą darbotvarkę.

Todėl jei esi 16-30 metų, nepraleisk progos dalyvauti viename didžiausių jaunimo renginių ir susitikti su savo bendraminčiais!

Preliminarus dalyvio mokestis - 150 EUR. Jis gali keistis ir galutinė dalyvio mokesčio kaina bus nustatyta, atsižvelgiant į kelionės, maitinimo ir apgyvendinimo išlaidas, kurių nepadengs Europos Parlamento dalinis finansavimas, kurį sudaro:
- 0,045 Eur/km kelionės Vilnius-Strasbūras-Vilnius išlaidoms;
- 60 Eur apgyvendinimo išlaidoms;
- 40 Eur maisto išlaidoms.

Registracija vyksta iki gruodžio 21 d.

Daugiau informacijos apie Europos jaunimo renginį galite rasti čia: http://www.europarl.europa.eu/european-youth-event/en/home.html.

Kilus daugiau klausimų kreipkitės į LiJOT tarptautinių reikalų koordinatorę el. paštu international@lijot.lt