Apklausa Pasiūlymai Zarasų miesto vietos plėtros strategijos turiniui
Ši apklausa yra priemonė, prisidedanti prie Zarasų miesto bendruomenės inicijuotos vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. parengimo.
Strategija kuriama siekiant išnaudoti Zarasų miesto bendruomenių, verslo ir vietos valdžios ryšius bendruomenių socialinės integracijos didinimui ir vietinių įsidarbinimo galimybių gerinimui.
Remiantis Jūsų pateiktais atsakymais ir kita surinkta statistine informacija bei NVO, verslo ir valdžios išsakytomis mintimis bus rengiama Zarasų miesto vietos plėtros strategija 2016-2022m.
- Parengtos Strategijos projektas bus pateiktas NVO, valdžios ir verslo atstovams (su galimybe pateikti pastabas).
- Parengtos Strategijos projektas bus viešai pristatytas Zarasų miesto gyventojams (su galimybe pateikti pastabas).
- Atsižvelgiant į pateiktas pastabas - bus parengta galutinė Strategija, pagal kurią 2016-2022 m. bus remiami įvairūs NVO, valdžios ir verslo projektai, taip kuriant naudą Zarasų miesto gyventojams.
Apklausoje nuomonę prašome pateikti pagal tris sritis, kurias numatoma finansuoti. Nuomonė - t.y. trumpai aprašyta Jūsų idėja, priemonė, iniciatyva.
ATKREIPIAME DĖMESĮ, kad Strategija ir jos priemonės privalo būti orientuotos į Zarasų miestą (bet ne į rajoną). Rajono plėtra remiama pagal kitas Europos sąjungos struktūrinių fondų priemones.
PASTABA: Apklausą iš vieno kompiuterio galima pildyti daug kartų. Taigi jei užpildžius apklausą turėsite dar pasiūlymų, idėjų - galite pildyti dar kart.